ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Οι μαθητές και οι μαθήτριες και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας συμμετείχαν στο Βιωματικό σεμινάριο με θέμα: » Προωθώντας τη Δικαιωματική Προσέγγιση της Αναπηρίας στην Εκπαιδευτική και Μαθητική Κοινότητα», το οποίο υλοποιήθηκε από την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου στις 13 Δεκεμβρίου 2022 στο πλαίσιο του Πακέτου Εργασίας 8 (Π.Ε.8) της Πράξης «Αγησίλαος», μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Πελοπόννησος 2014-2020» με τη συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ. 

Το σεμινάριο μας  έδειξε πως το σχολείο μας δεν πληροί τις προϋποθέσεις για την προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία,  επειδή είναι αρκετά παλιό. Ωστόσο πήραμε χρήσιμες πληροφορίες για το πώς πρέπει να είναι οι κτηριακές εγκαταστάσεις του νέου μας σχολείου.

Ευχαριστούμε πολύ την κ. Τσαλουχίδου Ειρήνη και τον κ. Παναγιώτη για την παρουσία τους στο σχολείο μας και την εξαιρετική εμπειρία που μας έδωσαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *